25 jun 2014

A Nou Barris manquen àrees d'esbarjo per a gossos. ICV-EUiA presenta un prec al Plenari de Nou Barris del 9 de juliol


En els darrers temps podem observar que cada vegada més hi ha més veïns i veïnes al nostre districte que gaudeixen de la companyia d’un gos, i com a conseqüència d’això existeix més varietat d’ús de l’espai públic que a vegades pot provocar inconvenients entre diferents usuaris dels parcs públics. 

Tot i que el Parc Central es va construir seguint un procés de participació ciutadana pel seu disseny, el temps van canviant igual que les necessitats dels veïns i veïnes, i actualment la zona habilitada per esbarjo per a gossos i gosses no reuneix les condicions per a les necessitats d’aquests animals i propietaris.

Entre les mancances que troben els propietaris dels gossos i gosses trobem el poc manteniment del mateix, la tanca es troba en tan mal estat que la porta està sempre trencada, el tamany de l’espai és tan escàs que dificulta l’ús generalitzat del mateix i per últim es que es troba ubicat molt a prop als dos parcs infantils existents al parc.

Dimecres 9 de juliol tenim Plenari de Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n) i ICV-EUiA presenta aquest Prec:

Que el govern del districte de Nou Barris.

- Planifiqui i reconstrueixi, en el lloc més adient, dins el Parc Central de Nou Barris, una zona d’esbarjo per a gossos on es reuneixi les següents condicions tècniques: tanques altes que delimitin bé l’espai, bancs pels propietaris, fonts d’aigua i espai suficient per tots els gossos i que es realitzin les obres durant aquest mandat.

- Realitzar una diagnosi dels espais per a gossos existents en el districte i determinar un projecte de millora per aquests per a fer complir la normativa existent.

- Garantir un procés participatiu a l’hora de planificar i executar aquests projectes de millora amb els veïnat afectat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario