7 jul 2013

Assistència de la Regidora de Nou Barris de CiU als Consells de Barri. Prec al Consell de Districte de Nou Barris 09.07.2013

La democràcia social afegeix altres drets humans als de participació política: treball, educació, sanitat, assistència social, igualtat d’oportunitats, control veïnal de les institucions... ICV-EUiA presenta al Ple del Districte un seguit de propostes per avançar a Nou Barris en la democràcia social i la participació ciutadana real.
 
Els Consells de Barri haurien de ser espais de participació, diàleg i de treball entre la ciutadania i el govern municipal, però el constant absentisme de la Regidora de CiU degrada la democràcia municipal.
 
 
Per això ICV-EUiA presenta el següent Prec:
 
Que la Regidora executiva del Districte de Nou Barris es comprometi a complir amb la seva funció i responsabilitat de presidència dels diferents Consells de Barri del nostre districte. Assumir, davant les entitats i el veïnat, dels nostres barris, el diàleg, la interlocució i les respostes i compromisos clars a les demandes plantejades per la ciutadania en els Consells de Barri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario