12 may 2013

Sí es pot. Cap desnonament a Nou Barris. 14 de maig Plenari de Districte


El moviment social pel dret a l’habitatge a Nou Barris (l'Associació 500×20, la Coordinadora d’AVV i Entitats de Nou Barris i Nou Barris cabrejada diu prou) van presentar, al desembre de 2012, en Audiència Publica, un manifest reclamant solucions i van plantejar a l’equip de govern 9 demandes.
 
Es necessari fer realitat les reivindicacions veïnals de Nou Barris i les actuacions aprovades per l'Ajuntament de Barcelona el 21 de desembre 2012 a proposta del Grup Municipal ICV-EUiA.
 
Per això, ICV-EUiA presenta la següent Proposició d'Acord:

1.    Que el govern municipal de Nou Barris implementi, concreti, desplegui i executi al Districte els acords en matèria d’habitatge i de les polítiques de prevenció dels desnonaments i de suport a les persones en risc i afectades, aprovats al Plenari del Consell Municipal de l’ Ajuntament de Barcelona.

2.    Que el govern municipal de Nou Barris creï / implementi a Nou Barris tots els instruments que existeixen a l’àmbit ciutat de concertació, treball i participació amb els agents socials en matèria d’habitatge, de prevenció dels desnonaments i de suport a les persones en risc i afectades. I que de forma URGENT impulsi la creació de la TAULA DE L’HABITATGE DE NOU BARRIS, amb la participació de les entitats de Nou Barris.

Podeu llegir la proposta completa a: http://www.iniciativa.cat/noubarris/documents/5557

No hay comentarios:

Publicar un comentario