16 ago 2010

PLENARI DEL CONSELL DE DISTRICTE DEL 4 DE MAIG 2010.

Els partits polítics van aprovar:

- Ampliar els usos de la masia de Can Verdaguer (av Rio de Janeiro) per instal·lar el futur Centre Cívic que les entitats i els veïns de Porta reclamen des de fa molts anys.


- Proposar al Consell de la Gent Gran i a la Xarxa 0-18 de Centres Educatius per a la concessió de la Medalla d'Honor de la Ciutat. Des d’ICV-EUiA Nou Barris felicitem els premiats i els animem a continuar amb la seva tasca als nostres barris.

El Plenari aprovà dues iniciatives d’ICV-EUiA per traslladar a l’Ajuntament de Barcelona:

- Amb la primera es vol reconèixer i reparar moralment de les víctimes del feixisme franquista davant la infàmia a que varen ser sotmesos, la resolució de les demandes per la recuperació de les seves despulles, la rehabilitació de la seva memòria i la investigació dels crims, així com el suport als representants judicials compromesos amb la justícia democràtica. (Vot contrari del PP).

- La segona exigeix respecte als acords de convivència i autogovern refrendats pel poble de Catalunya, demanant la retirada de tots els recursos sobre l’Estatut interposats davant el Tribunal Constitucional. Tanmateix expressa la nostra preocupació per la incapacitat del TC per resoldre els recursos, tot i recordant la seva funció integradora. (Abstenció del PP).

No hay comentarios:

Publicar un comentario